به هر روی، وقتی مسئولانی که در منطقه وظیفه کمکرسانی به زلزلهزدگان را بر عهده دارند به این موضوع واقف شدند که امکان عملیشدن وعدههای دولتمردان وجود ندارد، تقاضای ارسال چادرهای مقاوم برای اسکان زلزلهزدگان کردند. خبر اول، 18شهریور 91، فارس؛ محمود مظفر، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر: با اشاره به نزدیک شدن فصل سرما و مشکلاتی که میتواند برای آسیبدیدگان زلزله آذربایجان شرقی ایجاد کند، تمهیداتی در اینباره توسط هلال احمر اندیشیده شده ازجمله تهیه و ارسال چادرهای اقلیمی که توانایی تحمل سرمایی تا 20درجه زیر صفر را دارد.
خبر دوم، 12مهر91، فارس؛ سیدمحمدرضا هاشمینیا، مدیرعامل صنایع نساجی هلال ایران: تلاش میکنیم تا 20هزار چادر اقلیمی را که تا 20درجه زیر صفر در برابر سرما مقاوم است، تولید و برای آسیبدیدگان زلزله آذربایجان شرقی ارسال کنیم، در مرحله اول یکهزار و 110چادر مقاوم در برابر 20درجه زیر صفر به مناطق زلزله زده ارسال شده است.خبر سوم، 16مهر 91، ایسنا؛ سیدمحمدرضا هاشمینیا، مدیرعامل صنایع نساجی هلال ایران: دو هزار تخته چادر اقلیمی که تا سرمای 15درجه زیر صفر مقاوم هستند به مناطق زلزلهزده ارسال شد.
نکته: ظاهرا مسئولان هلال احمر هم از جایی الگوبرداری کردهاند؛ خوب حالا که کسی ایراد نمیگیرد که چرا وعدهها درباره تأمین مسکن زلزلهزدگان عملی نشده، چرا ما چادرهای مقاوم تا سرمای زیر 20درجه در اختیار زلزلهزدگان قرار دهیم؟ما هم میزان مقاومت چادرها در مقابل سرما را پنج درجه کاهش میدهیم. در اینکه چطور طی مدت چند روز، پنج درجه از میزان مقاومت چادرها در برابر سرما کاهش مییابد، از طرفی مشخص نیست این چادرها تا چند درجه زیر صفر مقاوم هستند.